WE VINDEN VAN DE BESTE DEAL

WE VINDEN VAN DE BESTE DEAL


Als leiders op de markt van luchthavenparking, aanbieden we de beste vergelijkingsdienst van parkeerplaatsen in heel Europa.

VERGELIJK LUCHTHAVENPARKING

Wij helpen u de beste plek te vinden om uw auto te parkeren.

Gebruik onze beveiligde parkingservice voor het vergelijken van luchthavens om de beste deal te vinden.

Met toegang tot meer dan 1200 parkeergarages op meer dan 200 luchthavens, vinden we u de beste deal. Gebruik gewoon het bovenstaande offerteformulier om te selecteren op welke luchthaven u reist en we bieden u een uitgebreide lijst met parkeerterreinen waarmee u functies en prijzen kunt vergelijken.

Wij verkopen alleen plaatsen op de veiligste parkeerterreinen en we bieden een uitgebreid ledengedeelte voor u om uw boekingen na aankoop te beheren.

SOORTEN PARKEREN

ONTMOET GROET

Meet and Greet parkeren is de snelste en meest praktische parkingoplossing. Daarom aanbieden wij Meet and Greet parkeren bij alle grootste luchthavens in Europa. U moet gewoon naar de ingang van de luchthaventerminal rijden, waar een chauffeur zal u ontmoeten en uw auto op een veilige parkeerplaats parkeren. Bij u terugkeer, telefoneert u aan de chauffeur, die op u met uw auto voor de luchthaventerminal wacht.

PARK & RIT

Park and Ride diensten zijn de goedkoopste oplossing, wanneer u bij de luchthaven moet parkeren. U moet gewoon uw auto op een veilige parkeerplaats parkeren, neemt u uwe bagage mee en stap op de transferbus, die up direct voor de luchthaventerminal zal afzetten.


TER PLEKKE

Onsite bij de luchthaven parkeren is het meest comfortabele optie. On-site parkeerplaatsen bevinden zich vak in de luchthaventerminal. U hebt dus geen transfers nodig en u moet niet uwe autosleutels bij de receptie van de parking laten. U kunt juist met uwe bagage naar de luchthaven lopen.

"Geweldige service van start tot finish"
Laurent, Montpellier,
Parkeren op de Luchthaven beoordelingen van klanten: 94% (38699)